Novice

Gradnja v živo

Spremljajte v živo gradnjo E4 hiše. Kamera v živo ...


Novice


Brezplačni seminar KAKO DO NIČ ENERGIJSKE HIŠE

Ste v fazi odločanja za gradnjo vaše hiše prihodnosti? Izbirate materiale in načine financiranja vašega bodočega doma pa ne veste, kako bi se tega lotili? Kako do  skoraj nič-energijske hiše s pravimi odločitvami in pravimi koraki.

Preberite več


e4 hiša – Najboljša, saj jo gradijo najboljši

V začetku julija se je v Kamniku pričela gradnja prve opečne hiše e4 na Slovenskem. Zgrajena bo po t.i. konceptu e 4, ki pomeni upoštevanje  štirih načel  trajnostne gradnje; ti bodo zagotovili   energetsko učinkovitost, zaščito okolja ter bivanje v zdravi in ugodni bivalni klimi.
Podjetje Wienergerger  z 11 izbranimi partnerji kakovosti se je projekta gradnje trajnostne hiše lotilo najprej z izbiro osnovnega gradbenega materiala, ki je glina oz. opeka.  Prav ta namreč najbolj popolno predstavlja vse potrebne lastnosti, ki naj jih zagotavljajo načela trajnostne gradnje naše prihodnosti.

Preberite več


e4 hiša – Dobro je vedeti, zakaj jo izbrati za svoje novo domovanje

Finančna dostopnost, inovativna gradnja ter minimalna poraba energije je le nekaj dobrih razlogov, zakaj bo tudi vaše novo domovanje opečna hiša e4.

Preberite več


e4 – nove hiše, v katerih bomo živeli v prihodnosti

7. 7. 2017 je bil v Kamniku prerezan trak, ki pomeni začetek gradnje sodobne opečne e4 hiše. To bo prva »skoraj nič« energijska hiša na Slovenskem, grajena po t.i. e4 konceptu opečne trajnostne gradnje.

Preberite več


Wienerberger Center masivne gradnje

V poslovnem objektu Rotonda se nahaja Wienerberger Center masivne gradnje, kot stičišče koristnih informacij masivne gradnje za individualne graditelje, arhitekte, izvajalce in trgovine z gradbenim materialom.

Preberite več


x