Inles

Partnerji
Priročnik za graditelje

Za vas smo na enem mestu zbrali pomembne informacije, ki vas bodo po korakih vodile skozi novogradnjo ali sanacijo hiše. Preberite več,...

Inles

INLES je največji slovenski proizvajalec in izvoznik fasadnih elementov (okna, vhodna vrata), ki ima več kot 65-letno tradicijo na področju lesne predelave in nekajletno tradicijo pri izdelavi fasadnih elementov iz drugih materialov (plastika, aluminij) ter različnih kombinacijah le-teh (les-aluminij, plastika, aluminij).

Les kot obnovljiv, naraven material, s svojimi specifičnimi lastnostmi zahteva pri obdelavi še prav posebno pozornost in poznavanje. Izkušnje in znanje podjetja INLES so pripomogli k temu, da so proizvodi iz lesa eni najbolj cenjenih doma in v tujini. Obdelava profilov poteka na najsodobnejši, novi proizvodni liniji, ki jo je INLES postavil leta 2012 in ki skupaj s troslojno površinsko obdelavo z robotiziranim-elektrostatskim nanosom končnega premazanega sredstva, zagotavlja najbolj kakovostne, trajne in dovršene izdelke.

Novost v ponudbi so izdelki iz termično modificiranega lesa smreke, ki ima boljšo odpornost na napade gliv in insektov, les manj poka in se vlaži, vse to pa pripomore k daljši življenjski dobi vašega izdelka.

Več informacij o izbranih oknih za e4 hišo si lahko ogledate tukaj.

Prenosi

x